Sinds 1990 uw specialist in kasten op maat
Bel ons
Plan uw route

De werkwijze van Mijnkast.nl

Het maken van een kast op maat is altijd een traject van enkele weken. Mijnkast.nl is de ideale partner om een idee of oplossing voor een opbergprobleem te realiseren. Het proces van het maken van een persoonlijke maatwerk kast doorloopt verschillende stappen. Die stappen hebben wij hieronder uitgewerkt.

1. Maak een afspraak

Wanneer u een bezoek brengt aan onze showroom is het prettig als u vooraf een afspraak maakt. Dit is niet verplicht maar zo bent u er wel zeker van dat wij alle tijd voor u hebben.

2. Voorbereiding

Het is erg fijn wanneer u vooraf de maten van de beschikbare ruimte opneemt. Maak tevens foto's van de plaats en ruimte waar de kast moet komen. Dit kunnen wij gebruiken als startpunt in het gesprek.

3. Kom langs in onze showroom

Wij bespreken uw wensen en bekijken samen de mogelijkheden. In de showroom zijn diverse voorbeelden en materiaalsoorten inzichtelijk.

4. U ontvangt een persoonlijke offerte

Zodra alle zaken zijn besproken beginnen wij met het maken van uw persoonlijke offerte en tekeningen, hierdoor krijgt u een duidelijk beeld, deze ontvangt u binnen enkele dagen na uw bezoek.

5. Wij maken een 3D-ontwerp

Na het akkoord op de offerte maken wij een 3D-werktekening van uw persoonlijke kast. Hierdoor krijgt u een duidelijk beeld van het eindresultaat en weten onze meubelmakers wat ze moeten gaan maken.

6. De productie wordt gestart

Nadat wij uw opdracht hebben mogen ontvangen komen wij bij u inmeten, hierna gaan onze meubelmakers in ons atelier voor u aan de slag.

7. Plaatsing van uw kast op maat

Als het moment daar is komen onze meubelmakers uw kast bezorgen en monteren. Altijd een fijn moment.

Inspiratie

Bezoek onze showroom